ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Καλάθι

Η ΖΩΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ

Η ΖΩΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ
-25 %
Η ΖΩΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
12,12€
16,16€
  • Απόθεμα: Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
  • Εκδότης: ΓΡΗΓΟΡΗ
  • Κωδικός: BK227894
  • Barcode: 9789603336327
  • ISBN: 978-9-6033-3632-7
Ο Χάρης Σκαρλάτος είναι κάποιος από μας. Μπορεί να είμαι εγώ.
Μπορεί να είστε εσείς. Ποιος ξέρει; Κάποτε όλοι πιστέψαμε σε κάποια ιδανικά.
Αν αυτά τα ιδανικά δεν μας πρόδωσαν είμαστε οι τυχεροί. Αν όμως συνέβη το αντίθετο. Ο Χάρης Σκαρλάτος είναι ο άνθρωπος που έχει πέσει στο «αντίθετο». Παρ όλα αυτά είναι ο ιδεολόγος που παλεύει για ένα καλύτερο αύριο.
Παντρεμένος με μια προβληματική γυναίκα - τη Μαριάνθη - κινείται στο χώρο των δικών του επιλογών μακριά από το ρόλο του πιστού συζύγου.
Κάποια στιγμή ο Χάρης Σκαρλάτος γνωρίζει μια πόρνη από τη Βόρειο Ήπειρο τη Βίκυ ενώ η Μαριάνθη κινείται παγιδευμένη στο χώρο του δικού της Μεσαίωνα.
Ένα χώρο μέσ' απ τον οποίο κάποιοι σπέρνουν σαν δηλητηριώδεις αράχνες το θάνατο. Έρχεται όμως μια εξαφάνιση που τον σώζει κυριολεκτικά, αλλά φέρνει τη ζωή του τα πάνω κάτω ενώ το δίχτυ των αόρατων δολοφόνων σκοτώνει ανελέητα όποιον μπει στο στόχαστρό του. Όλα αυτά μέχρι που παίζοντας η ζωή το δικό της παιχνίδι θα δείξει στο Χάρη πως εκτός το άγριο πρόσωπό της, η ζωή, διαθέτει κι άλλο ένα πρόσωπο πολύ γλυκό και πολύ ευαίσθητο και πως όλα σ' αυτή τη ζωή δεν είναι μια τραγωδία. Υπάρχουν και ημέρες γεμάτες με το φως μιας Ανοιξης.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

ΈκδοσηΓΡΗΓΟΡΗ
ISBN978-960-333-632-7
Συνολικές σελίδες300
Έτος2010
Ημερομηνία έκδοσης01/03/2010

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha