ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Καλάθι

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
-30 %
ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ ΤΕΡΕΖΑ
15,63€
22,33€
  • Απόθεμα: Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
  • Εκδότης: ΚΕΔΡΟΣ
  • Κωδικός: BK156783
  • Barcode: 960-04-1952-3
  • ISBN: 978-9-6004-1952-8
Το βιβλίο περιέχει:
Έναν οδηγό για το διαδίκτυο με 49 θεματικές κατηγορίες (από την κλασική φιλολογία και τη θρησκεία ως τη ζωολογία και τη φυσική αγωγή), 1.200 σχολιασμένες ηλεκτρονικές διευθύνσεις.
Προτάσεις για τη διδασκαλία των φιλολογικών μαθημάτων με τη χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών και του διαδικτύου. Οι διδακτικές προτάσεις συνοδεύονται από φύλλα εργασίας και συγκεκριμένες δραστηριότητες για τους μαθητές.
Άρθρα, σύντομες εισηγήσεις και σχόλια για τα νέα δεδομένα της διαδικτυακής εποχής και την παιδαγωγική αξιοποίηση του διαδικτύου.
Ένα γλωσσάριο όρων για το διαδίκτυο. Όλα όσα θέλετε να μάθετε και δεν τολμούσατε να ρωτήσετε.
Το βιβλίο απευθύνεται:
Στους διδάσκοντες που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στον τομέα της παιδαγωγικής αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών και πιθανώς να τις εντάξουν στη διδασκαλία τους. Ιδιαιτέρως στους φιλόλογους αλλά όχι μόνο.
Στους φιλέρευνους και φιλαναγνώστες.Σε αυτούς που ενδιαφέρονται για την κοσμογονική επίδραση των ηλεκτρονικών υπολογιστών και της τεχνολογίας στο χώρο της εκπαίδευσης, του βιβλίου, της τέχνης.
Στους μαθητές που δείχνουν φιλοπεριέργεια για τα παραπάνω.
ΈκδοσηΚΕΔΡΟΣ
ISBN960-04-1952-3
Συνολικές σελίδες405
Έτος2001
Ημερομηνία έκδοσης01/01/2001

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha