Sophistico by Greekbooks: Η Κρήτη λατρεύει το βιβλίο, γι' αυτό ανταμώσαμε!
Δουλέψαμε εντατικά, σκληρά άνθρωποι από διαφορετικές περιοχές, φιλοσοφίες και προβληματισμούς που όμως έχουν ένα πολύ σημαντικό κοινό στοιχείο:
Λατρεύουν και σέβονται το βιβλίο στην απολυτότητα του.
Στε τέλη του 2022 ανοίξαμε το καινούργιο μας βιβλιοπωλείο σκεπτόμενοι πως κάθε βιβλιοφάγος που σέβεται τον εαυτό του, λατρεύει και το χώρο που διαβάζει, καθώς και το ρόφημα που συνοδεύει την περιπλάνησή του στο μαγευτικό αυτό κόσμο.
Έτσι, λοιπόν, ξεφύτρωσε το Sophistico by greekbooks, στην οδό Έβανς 5 του Ηρακλείου της Κρήτης.
Εκεί θα βρεις τον χώρο που χρειάζεσαι για να διαβάσεις ένα βιβλίο, καινούργιο ή παλιό, δικό σου ή δικό μας παρέα με το αγαπημένο σου ρόφημα.
Επειδή ταυτόχρονα όμως λατρεύουμε και τα παραμύθια μιας και ήταν και η πρώτη μας επαφή με το κόσμο του βιβλίου, ξαναζωντανέψαμε "Τα παραμύθια του Σαββάτου".
Τα Παραμύθια του Σαββάτου είναι το ραντεβού που θα έχουμε κάθε Σάββατο στις 12:00μ.μ, στον καινούργιο μας χώρο, όπου μια συγγραφέας ενός γνωστού παραμυθιού κι ενός γνωστού εκδοτικού θα μας διαβάζει το έργο της καθώς, και θα απαντάει σε ερωτήσεις για τον ήρωα, τις ιδέες και την τέχνη της.
Είσοδος Ελεύθερη
Έλα και πες μας μετά αν θα μπορέσεις να λείψεις στα επόμενα!
Ιδού το πρόγραμμα:
«Με μια κόκκινη, μια πράσινη, μια κίτρινη κλωστή, κάθε Σάββατο μια ιστορία θα ακουστεί»
Αφήστε ένα σχόλιο